Mirësevini në klinikën tonë !

Dhëmbë të Bukur, Buzëqeshje Rrezatuese, Komoditet dhe Kënaqësi

Nga vizita e parë deri në përfundim të trajtimit tuaj në garantojmë eksperiencë ndryshe nga të tjerët!

Shërbimet

Kirurgji

Protetikë

Ortodonci

RO-Grafi

Implante

Profilaks

Orari Punës

  • E Hënë - E Premte 9.00 - 20.00
  • E Shtunë 9.00 - 15.00
  • E Diel (mbyllur)

078-800-555

Kërko Termin

Stafi


Ridvan Asani

Dr. Stomatolog

Valmira Alija

D-r. Stomatolog

Amine Alija

D-r. Stomatolog

Florije Alimi

D-r. Stomatolog

Adile Ameti

Asistente

Shenoll Jashari

Asistent

Dafina Muhtari

Asistente